Cum alegi cel mai bun baby monitor?

cum alegi cel mai bun baby monitor

Pentru părinții care vor să știe în orice moment ce face și cum se simte bebelușul lor, alegerea unui baby monitor este foarte importantă, iar tehnologia oferă posibilitatea monitorizării bebelușului 24 de ore din 24.

Monitoarele pentru bebeluși ne anunță instant atunci când bebelușul se trezește, ori dacă are nevoie să fie hrănit sau dacă este necesar să-i schimbăm scutecele. Deoarece pe piață există o gamă largă de monitoare copii, alegerea unui monitor de calitate este importantă.

În acest articol veți afla despre:

 1. Tipuri de monitoare pentru bebeluși
 2. Cum să alegeți cel mai bun baby monitor?
 3. Recomandările noastre – 19 Monitoare bebeluși

 

1.Tipuri de monitoare pentru bebeluși

Dacă sunteți proaspeți părinți și doriți să achiziționați un monitor pentru bebeluși, sigur v-ați întrebat ce tip de monitor este cel mai bun? Puteți alege dintr-o varietate de baby monitors. Există monitoare audio care vă permit să ascultați copilul, monitoare video care urmăresc fiecare mișcare a bebelușului, monitoare portabile care urmăresc elemente vitale precum somnul și respirația. Iată cele trei tipuri principale de baby monitor:

 • Sisteme de monitorizare audio

Aceste sisteme de monitorizare sunt cele mai ieftine și sunt achiziționate de obicei de părinții care vor să urmărească când se trezește bebelușul și când trebuie să fie schimbat. La alegerea unui baby monitor audio este important să fiți atenți la calitatea sunetului. Ideală în cazul sistemelor audio de monitorizare bebeluși este așezarea receptorului la o distanță situată între 1 și 3 metri de camera copilului.

 • Sisteme de monitorizare video

Sistemele de monitorizare video vă permit să auziți plânsul bebelușului și să urmăriți video copilul dvs. Evident, atunci când alegeți un monitor video bebeluși, imaginea este foarte importantă, iar nivelul clarității imaginii este cel mai important.

 • Sisteme de monitorizare bebeluși cu senzor de mișcare

Aceste sisteme de monitorizare înregistrează mișcările, pulsul sau ritmul cardiac al bebelușului, iar în cazul în care bebelușul nu se mai mișcă sau nu mai respiră se declanșează sistemul de alarmă.

2. Cum să alegeți cel mai bun baby monitor?

Alegerea tipului de monitor pentru bebelușul dvs. depinde de factorii care sunt cei mai importanți pentru dvs. Pe lângă caracteristicile tehnice de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți monitorul, este important să aveți în vedere tipul de casă în care locuiți și stilul dvs. de viață. De exemplu, dacă locuiți într-un apartament mic, un monitor cu rază lungă de acțiune probabil că nu este necesar, sau dacă lucrați în afara casei puteți alege opțiunea de a vă urmări bebelușul prin smartphone.

Pentru a alege cel mai bun baby monitor trebuie să țineți cont de câteva caracteristici tehnice principale:

 • Frecvența

Frecvența este un criteriu foarte important în alegerea monitorului pentru bebeluși, deoarece trebuie să ne asigurăm că frecvența sistemului de monitorizare nu va interfera cu alte aparate electronice din casă și nu va produce bruiaje. Frecvență special aleasă de către producători pentru acest tip de aparate este de 1.9 GHz.

 • Canalele de comunicație

Există sisteme de monitorizare a bebelușilor cu mai multe canale de comunicație. Acestea sunt utile pentru a evita problemele de interferență. În cazul acestor monitoare se poate trece facil de pe o frecvență aglomerată, pe una liberă, și astfel nu mai vor apărea bruiaje. Sunt disponibile pe piață modele mai accesibile la preț, care permit schimbarea canalelor manual sau modele la care canalele se schimbă automat atunci când apare o interferență. Aceste modele sunt mai scumpe.

 • Raza de acțiune

Raza de acțiune este un criteriu extrem de important atunci când alegeți un monitor pentru bebeluși. Raza de acțiune reprezintă distanța maximă dintre transmițător și receptor până să se întrerupă semnalul. Așadar, raza de acțiune trebuie să fie cât mai mare. Majoritatea modelelor pot atinge o rază de acțiune de 200 de metri, iar pentru case mai mari trebuie să alegeți un sistem de monitorizare cu o rază de acțiune mai mare de 200 metri. Consultați specificațiile tehnice ale fiecărui model pentru a vedea ce rază de acțiune are și țineți cont de faptul că pereții casei diminuează raza de acțiune a monitorului.

Unele monitoare video au ecrane mai mari, cu rezoluții mai mari, care oferă o imagine mai clară. Altele sunt prevăzute cu ecrane mai mici. Există, de asemenea, monitoare care se bazează pe o aplicație pe care o puteți vizualiza pe smartphone-ul dvs.

 • Portabilitate

Unele baby cam, de exemplu, trebuie montate pe perete, în timp ce altele sunt portabile, putând fi luate cu dvs. și în călătorii.

 • Comunicare bidirecțională

Această caracteristică vă permite să vorbiți cu bebelușul dvs. prin intermediul monitorului.

 • Reglări de la distanță:

Posibilitatea de a utiliza monitorul pentru a regla de la distanță vizualizarea camerei sau a altor caracteristici este extrem de utilă.

 • Criptare Wireless

Aceasta asigură faptul că nimeni altcineva nu poate accesa „fluxul” monitorului și nu poate vedea ce se întâmplă în casa dvs. Monitoarele cu WiFi sunt excelente pentru portabilitate și autonomie, dar pot fi mai susceptibile la hacking. De aceea asigurați-vă că vă securizați rețeaua wireless de acasă și că actualizați firmware-ul monitorului. În caz contrar, căutați monitoare digitale cu transmisie wireless FHSS de 2,4 GHz.

 • Funcții specializate și accesorii suplimentare:

Atunci când alegeți un monitor bebeluși trebuie să fiți atenți și la următoarele caracteristici:

 • Tipul și durata de viață a bateriei. Pentru o autonomie mai mare este recomandată alegerea unui aparat cu baterie reîncărcabilă, chiar dacă pe piață sunt și modele prevăzute cu baterii de unică folosință;
 • Pentru a vă asigura că aparatul este întotdeauna încărcat la timp, o funcție utilă este indicatorul nivelului bateriei;
 • Deoarece nu poți să te uiți tot timpul la ecranul monitorului (în cazul unui baby cam) sau dacă ești într-un loc zgomotos și este posibil să nu auzi sunetul aparatului, este important să alegi un monitor prevăzut cu Alarme. Acestea pot fi luminoase, prin vibrații sau sunet puternic;
 • În timpul nopții imaginea de pe monitor, în cazul monitoarelor video, are o claritate redusă, așadar este indicat să alegeți un monitor cu funcția de Imagine nocturnă. Există sisteme cu vizibilitate nocturnă, care au inclus un ecran pe care se poate controla luminozitatea;
 • Senzorul de temperatură este o funcție suplimentară prin intermediul căreia se monitorizează nivelul de temperatură din camera bebelușului și se declanșează alarma în cazul supraîncălzirii camerei.

3. Recomandările noastre – 19 Monitoare bebeluși

baby monitor tech-gadgets

Acest sistem de supraveghere pentru bebeluși conține un monitor LCD color și o cameră cu vedere cu infraroșu pe timp de noapte. Acesta vă poate ajuta să observați bebelușul zi și noapte. Funcția sa de comunicare bidirecțională vă permite să auziți copilul, dar și să comunicați cu el. Utilizează conexiune wireless de 2,4 GHz, deci nu mai ai nevoie de alte rețele, mai sigure sau mai stabile.

Detalii tehnice:

Intervalul de frecvență de funcționare: 2400 MHz – 2483.5 MHz
Putere transmitere: 17dBm Max
Sensivitate monitor: -88 dBm
Tipul de răspândire Spectrum TX: FHSS
Rata de date: 3Mbps
Distanța de transmisie: Exterior 100 m (câmp deschis)
Temperatura de operare: 0 – + 40 grade C
Umiditate de operare: 85 % RH
Senzor de imagine: 1/3” Color CMOS
Pixeli efectivi: 640 x 480
Lentilă: EFL=3.6 mm, F=2.8
Vedere unghi (diagonal): 70 grade
Mărime ecran: 4.3″ Color TFT
Rezoluție pixeli: 480 x 272 RGB
Necesită putere: Adaptor DC 5V, Baterie Li-polymer 3.7V

Listă pachet:
1 Wireless monitor
1 Cameră fără fir
1 Adaptor de alimentare a monitorului
1 Adaptor de alimentare a camerei
1 Manual de utilizare (engleză)

Sistemul de monitorizare Wireless 851, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice:

Nume produs: Baby Monitor Wireless 851
Culoare: Alb
Frecvență transmisie: ISM 2400MHz -2483.5MHz
Putere transmisie: 17dBm
Raza semnalului neobstrucționat: 50m câmp inchis / 260m câmp deschis
Temperatura de funcționare: 0/+40 Grade Celsius
Umiditate admisă: <85%

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video și audio
2. Monitorizare pe timp de noapte
3. Comunicare bidirecționaăa
4. Cântece de leagăn
5. Monitorizare temperatură ambientală

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 3.5″ LCD
Rezoluție monitor: 320 x 240
Sensibilitate recepție: -88dBm
Baterie încorporată: Da
Baterie: 3.7V li-polymer
Alimentare: DC 5V 1A
Dimensiuni: 115 x 30 x 120 mm

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: CMOS 0.3 MP
Rezoluție: 640 x 480
Vizibilitate pe timp de noapte: 5m
Unghi vizibilitate: 70°
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: DC 5V, 1A
Dimensiuni: 65 x 65 x 115 mm

Sistemul de monitorizare Wireless BS-IP22L, cu funcții de monitorizare audio/video, comunicare bidirecțională, night vision, senzor de mișcare, cameră rotativă și alarmă.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-IP22L
Culoare: Alb/ Negru
Dimensiuni: 140 x 110 x 130 mm
Conectivitate: WiFi, LAN
WiFi: 802.11/b/g- retea 2.4 G
Atenție – Această cameră se poate conecta doar la routerele care suportă Frecvență 2.4 G!
Port LAN: Da
Rezoluție: 1920 x 1080P, 25fps
Dimensiune lentilă: 3.6mm/ F2.0
Led-uri IR: Da
Distanță vizionare pe timp de noapte: 10m
Slot Card: TF Card – Cardul nu este inclus (suportă max 64GB)
Alimentare: DC 5V 1.6A
Temperatură de funcționare: -10°/+55°
Sistem de operare compatibil: Android/ iOS
Aplicație: ICSee
Apple Store: https://apps.apple.com/us/app/icsee/id1130153523
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xm.csee

Manual de utilizare – Aplicatia ICsee

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Comunicare bidirecțională – Permite comunicarea prin intermediul aplicației
4. Senzor de prezență
5. Night Vision – Permite o vizualizare mai bună pe timp de noapte
6. Cameră rotativă – Permite vizualizarea pe o rază mai mare
7. Funcție înregistrare
8. Control de pe telefonul mobil
9. Alarmă – La detectarea mișcării se trimite o alertă prin intermediul aplicației, email
10. Notificări
11. Stocare în Cloud

Sistemul de monitorizare Wireless BS-W212, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece, ajustare luminozitate și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-W212
Culoare: Alb
Conectivitate: WiFi 2.4 GHz
Raza semnalului neobstrucționat: 250m câmp deschis

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Comunicare bidirecțională
4. Monitorizare temperatură ambientală
5. Night Vision – Permite o vizualizare mai bună pe timp de noapte
6. Cântece de leagăn
7. Funcție On/Off ecran
8. Ajustare luminozitate

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.4″ LCD
Baterie încorporată: Da
Durata de funcționare: 8 ore
Baterie: 2300mAh

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: CMOS
Vizualizare pe timp de noapte: 5m
Baterie încorporată: Nu

Sistem de monitorizare Wireless BS-W214, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-W214
Culoare: Alb/ Negru
Conectivitate: WiFi 2.4 GHz
Raza semnalului neobstrucționat: 200m câmp deschis

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Comunicare bidirecțională
4. Monitorizare temperatură ambientală
6. Cântece de leagăn
7. Digital Zoom – Permite observarea fiecărui detaliu important
8. Activare vocală

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.4″ TFT LCD
Rezolutțe: 320 x 240
Durata de funcționare: 8 ore
Digital Zoom: 2X
Baterie încorporată: Da

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: 1/3″ CMOS
Lentila: 3.6mm
Rezoluție: 640 x 480
Unghi vizualizare: 70°
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: DC 5V

Sistemul de monitorizare Wireless BS-W214, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-W214
Culoare: Alb/ Negru
Conectivitate: WiFi 2.4 GHz
Raza semnalului neobstrucționat: 200m câmp deschis

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Comunicare bidirecțională
4. Monitorizare temperatură ambientală
6. Cântece de leagăn
7. Digital Zoom – Permite observarea fiecărui detaliu important
8. Activare vocală

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.4″ TFT LCD
Rezoluție: 320 x 240
Durata de funcționare: 8 ore
Digital Zoom: 2X
Baterie încorporată: Da

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: 1/3″ CMOS
Lentilă: 3.6mm
Rezoluție: 640 x 480
Unghi vizualizare: 70°
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: DC 5V

Sistemul de monitorizare Wireless BS-W216, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece și monitorizare automată pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-W216
Culoare: Alb
Conectivitate: WiFi 2.4 GHz
Raza semnalului neobstrucționat: 260m câmp deschis
Temperatura funcționare: -10° +50°
Umiditate admisă: <85%

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Comunicare bidirecțională
4. Monitorizare temperatură ambientală
5. Automatic Night Vision – Permite o vizualizare mai bună pe timp de noapte
6. Cântece de leagăn

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.0″ LCD
Rezoluție ecran: 220 x 176
Baterie încorporată: Da
Baterie: 400mAh, 3.7V
Alimentare: 5V/ 500mA
Durata de funcționare: 8 ore
Dimensiuni: 63 x 126 x 27 mm

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: CMOS
Rezoluție cameră: 320 x 240
Unghi vizibilitate: 31°
Vizualizare pe timp de noapte: 5m
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: 5V/ 500mA
Dimensiuni: 60 x 102 x 60 mm

monitor video bebelusi

Sistem baby monitor Wireless BS-W217, cu funcții de monitorizare audio – video, lampă de veghe, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice baby monitor:

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-W217
Culoare: Alb/ Negru
Frecvență WiFi: 2.4GHz
Raza semnalului neobstrucționat: 100m câmp deschis

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Monitorizare temperatură
4. Comunicare bidirecțională
5. Iluminare LED – Buton ON/ OFF
6. Power Save Mode – Prelungește durata de funcționare
7. Cântece de leagăn
8. Night vision – Permite o vizualizare mai bună pe timp de noapte

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 3.5″ TFT LCD
Baterie încorporată: Da
Baterie: Lithium 350 mAh
Consum energie: ≤3W
Greutate: 200g

Caracteristici unitate bebeluș:
Dimensiune senzor: 1/4″
Tip senzor: CMOS
Led-uri IR: Da
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: DC 5V
Distanță vizionare pe timp de noapte: 8m

Sistem de monitorizare Wireless BS-W235, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-W235
Culoare: Alb
Putere transmisie: 17dBm
Raza semnalului neobstrucționat: 50m câmp inchis / 300m câmp deschis
Temperatura de funcționare: -10 +50 Grade Celsius
Umiditate admisă: <85%

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Night vision – Permite o vizualizare mai bună pe timp de noapte
4. Comunicare bidirecțională – Permite comunicarea de la distanță
5. Cântece de leagăn
6. Monitorizare temperatură
7. Ajustare automată a luminozității
8. Power Save Mode – Prelungește durata de funcționare

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.4″ TFT LCD
Rezoluție monitor: 640 x 480
Greutate: 200g
Putere transmisie: 17DBM
Alimentare: DC 5V/ 1A
Baterie încorporată: Da
Baterie: Lithium Ion 3.7V/ 800mAh
Durata funcționare: 6 ore
Umiditate admisă: 85%
Temperatură funcționare: -10°C +50°C
Dimensiuni: 63 x 21 x 127 mm

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: 1/4″CMOS
Rezoluție: 640 x 480
Iluminare minimă: 0.1 – 0.5Lux
Unghi vizibilitate: 70°
Putere transmisie: 17DBM
Vizualizare pe timp de noapte: 3m
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: DC 5V/1A
Consum energie: 150mA
Umiditate admisă: 85%
Temperatură funcționare: -10°C +50°C
Dimensiuni: 54 x 22 x 117 mm

Sistem de monitorizare Wireless BS-W236, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-W236
Culoare: Alb/ Negru
Frecvență WiFi: 2.4GHz
Raza semnalului neobstrucționat: 100 câmp deschis

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Night vision – Permite o vizualizare mai bună pe timp de noapte
4. Senzor temperatură
5. Cântece de leagăn
6. Comunicare bidirecțională – Permite comunicarea de la distanță
7. Power Save Mode – Prelungește durata de funcționare
8. Ajustare volum
9. Ajustare intensitate luminozitate

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.4″ LCD
Rezoluție: 960 x 240
Sensibilitate la recepție: -88dBm
Baterie încorporată: Da
Alimentare: DC 5V
Baterie: 3.7 V 2000mAh Li-ion

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: 1/3 inch CMOS
Vizualizare pe timp de noapte: 5m
Număr LED-uri IR: 7
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: DC 5V
Unghi vizibilitate: 70°

Sistem de monitorizare Wireless BS-W50P, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless BS-W50P
Culoare: Alb
Conectivitate: WiFi 2.4 GHz
Raza semnalului neobstrucționat: 300m câmp deschis
Temperatura depozitare: -20° +60°
Umiditate admisă: 15% – 85%

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video
2. Monitorizare audio
3. Comunicare bidirecțională
4. Night vision – Permite o vizualizare mai bună pe timp de noapte
5. Cântece liniștitoare de adormit
6. Mod alarmă la detectarea vocii
7. Monitorizare temperatură ambientală

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 5.0″
Rezoluție ecran: 1280 x 720
Baterie încorporată: Da
Baterie: 2000mAh
Durata de funcționare: 5 ore
Alimentare: 5V/ 1.5A
Greutate: 256g
Dimensiuni: 156 x 83 x 24 mm

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: 1/4″CMOS H62
Rezoluție camera: 1280 x 720
Unghi vizibilitate: 70°
Vizualizare pe timp de noapte: 5m
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: 5V/ 1.5A

Sistemul de monitorizare Wireless SP880, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn, iluminare LED și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice:

Nume produs: Baby Monitor Wireless SP880
Culoare: Alb
Frecvență transmisie: ISM 2400 – 2483.5MHz
Putere transmisie: 17dBm
Raza semnalului neobstrucționat: 100m câmp deschis
Spectru împrăștiere: FHSS
Modulație: GFSK
Rata transfer: 3Mbps
Temperatură de funcționare: 0/+40 Grade Celsius
Umiditate admisă: <85%

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video ți audio
2. Monitorizare pe timp de noapte
3. Comunicare bidirecțională
4. Cântece de leagăn
5. Monitorizare temperatură ambientală
6. Funcție iluminare

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.4″ LCD
Rezoluție monitor: 320 x 240
Sensibilitate recepție: -88dBm
Baterie încorporată: Da
Baterie: 3.7V 2000mAh
Alimentare: DC 5V

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: CMOS 0.3 MP
Vizibilitate pe timp de noapte: 5m
Unghi vizibilitate: 70°
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: DC 5V

Sistemul de monitorizare Wireless VB601, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless VB601
Culoare: Alb
Frecvență transmisie: ISM 2400-2483.5MHZ
Putere transmisie: 17dBm
Raza semnalului neobstrucționat: 50m câmp inchis / 260m câmp deschis
Spectru împrăștiere: AFH & TDMA
Modulație: GFSK
Temperatura de funcționare: -10/+50 Grade Celsius
Umiditate admisă: <85%

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video și audio
2. Monitorizare pe timp de noapte
3. Comunicare bidirecțională
4. Cântece de leagăn
5. Monitorizare temperatură ambientală

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.0″ LCD
Rezoluție monitor: 176 x 220
Sensibilitate recepție: -90dBm
Consum: 200mA
Baterie încorporată: Da
Baterie: Litiu-Polimer / 500mAh
Alimentare: 5V/550mA DC
Dimensiuni: 63 x 126 x 27 mm

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: CMOS 0.3 MP
Iluminare minimă: 0 Lux(IR on)
Vizibilitate pe timp de noapte: 5m
Unghi vizibilitate: 31°
Consum: 200mA
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: 5V/550mA DC
Dimensiuni: 60 x 102 x 60 mm

Sistemul de monitorizare Wireless VB603, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless VB603
Culoare: Alb
Frecvență transmisie: ISM 2400~2483.5 MHz
Putere transmisie: 17dBm
Raza semnalului neobstrucționat: 50m câmp inchis / 260m câmp deschis
Spectru împrăștiere: AFH & TDMA
Modulație: GFSK
Temperatura de funcționare: -10/+45 Grade Celsius
Umiditate admisă: <85%

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video si audio
2. Monitorizare pe timp de noapte
3. Comunicare bidirecțională
4. Cântece de leagăn
5. Monitorizare temperatură ambientală

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 3.2″ LCD
Rezoluție monitor: 320 x 240
Sensibilitate recepție: -90dBm
Consum: 200mA
Baterie încorporată: Da
Baterie: Litiu-Polimer / 750mAh
Alimentare: 5V/550mA DC
Dimensiuni: 120 x 70 x 17 mm

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: CMOS
Rezoluție: 640 x 480
Iluminare minimă: 0 Lux(IR on)
Vizibilitate pe timp de noapte: 5m
Unghi vizibilitate: 45°
Consum: 200mA
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: 5V/550mA DC
Dimensiuni: 67 x 106 x 67 mm

Sistemul de monitorizare Wireless VB605, cu funcții de monitorizare audio – video, monitorizare temperatură, comunicare bidirecțională, cântece de leagăn și monitorizare pe timp de noapte.

Detalii tehnice

Nume produs: Baby Monitor Wireless VB605
Culoare: Alb
Frecvență transmisie: 2400MHz-2483.5MHz
Putere transmisie: 17dBm Max
Raza semnalului neobstrucționat: 100m câmp deschis
Spectru împrăștiere: FHSS
Modulație: GFSK
Rata transfer: 3Mbps
Temperatura de funcționare: 0/+40 Grade Celsius
Umiditate admisă: <85%

Descrierea funcțiilor:
1. Monitorizare video si audio
2. Monitorizare pe timp de noapte
3. Comunicare bidirecțională
4. Cântece de leagăn
5. Monitorizare temperatura ambientală

Caracteristici unitate părinte:
Ecran: 2.4″ TFT
Rezoluție monitor: 320 x 240
Sensibilitate recepție: -88dBm
Baterie încorporată: Da
Baterie: 3.7V Li-polymer
Alimentare: DC 5V

Caracteristici unitate bebeluș:
Senzor imagine: CMOS 0.3 MP
Rezoluție: 640 x 480
Vizibilitate pe timp de noapte: 3m
Unghi vizibilitate: 70°
Baterie încorporată: Nu
Alimentare: DC 5V

baby cam

Acest sistem de supraveghere pentru bebeluși dispune de un monitor LCD color de 3.5 inch și vă poate ajuta să vă monitorizați bebelușul pe o distanță de până la 200 m în exterior. Dispune de senzor de temperatură care va monitoriza temperatura din camera bebelușului și de comunicare bidirecțională tip interfon.

Detalii tehnice

Rata cadrului: 15- 25 rate
Indicator semnal putere: 4 nivele
Control volum: 10 nivele
Comunicare bidirecțională, interfon
Dimensiunea monitorului: 3.5″ 320 x 240 RGB color LCD
Voltaj LCD: DC 5V/1000 MA, Baterie încorporată 3,6V/1300 mAH
Frecvență de transmisie: 2.4 GHy ISM
Putere de transmisie: 19 dBm @CW mode
Rata de transmisie: 3 MBps
Distanța de transmisie: ~200 m
Rata audio: 16K
Rezoluție cameră: 0.3 Mega pixeli
Rezoluție imagine: 320 x 240 QVGA
Rata video de transmisie: 15 – 25 fps
Distanță infraroșu noaptea: 2-3 m
Umiditate de lucru: 20-80% RH
Temperatura de lucru: 0-45 grade C

Listă pachet:
1 Wireless monitor
1 Cameră fără fir
1 Adaptor de alimentare a monitorului
1 Adaptor de alimentare a camerei
1 Manual de utilizare (engleză)
1 Velcro

Acest sistem de supraveghere pentru bebeluși conține un monitor LCD color și o cameră de supraveghere cu infraroșu pe timp de noapte și vă poate ajuta să observați bebelușul zi și noapte. Dispune de transmisie criptată pentru protejarea confidentialității.

Detalii tehnice

Funcții:
LED-ul automat infraroșu pentru vizionare clară pe timp de noapte
Video și audio, interfon full-duplex (vorbire pe 2 căi)
Unghi de vizualizare reglabil al camerei
Transmisie de semnal digital cu mai multă criptare pentru protejarea confidentialități, o gamă bună de transmisie.
Funcție de trezire vocală

Specificații:
Monitor LCD color TFT de 2,4”, 960 x 240 RGB color
Canale de asistență: 4 canale, funcționează cu până la 4 camere care se pot schimba circular.
Cadre pe secundă: 15 – 25 cadre, semnal puternic
Semnal putere: 6 nivele
Volume voce: 10 nivele
Comunicare bidirecțională
Sunet VOX: Pornește automat când este detectat sunetul
Un monitor LCD suportă până la 4 camere
Voltaj Receiver LCD: DC 5V/1000MA
Baterie: Lithium Încorporată 3,6V/700 mAh
Frecvență: 2,4 GHz ISM Band
Putere de transmisie: 19 dBm @CW mode
Rata transmisiei: 3 MBps
Distanța de operare: 200-300 m (câmp deschis)
Rata audio: 16K
Distanța audio: 120 Hz – 3 KHz
Rezoluție cameră: 0.3 Mega
Rezoluție fotografie: 320 x 240 QVGA
Rata video: 15 – 25 FPS
SNR: 46 dB
Distanță vedere nocturnă: 2-3 metri
Umiditate de lucru: 20 – 80 % RH
Temperatură de lucru 0 – 60 grade C

 

Acest sistem de supraveghere pentru bebeluși conține un monitor LCD color de 3.5 inch și vă poate ajuta să vă monitorizați bebelușul de la o distanță de până la 50 m în interior și 100 m în exterior. Dispune de senzor de temperatură care va monitoriza temperatura din camera bebelușului și are 8 cântece de leagăn incluse.

Detalii tehnice

Specificații:

Intervalul de Frecvență: 2400 MHz – 2483.5 MHz
Putere transmitere: 17dBm Max
Sensivitate monitor: -88 dBm
Tipul de răspândire Spectrum TX: FHSS
Rata de date: 3Mbps
Distanța de transmisie: Exterior 100 m (câmp deschis)
Temperatura de operare: 0 – + 40 grade C
Temperatura de operare: 85 % RH
Senzor de imagine: 1/3” Color CMOS
Pixeli efectivi: 640 x 480
Lentilă: EFL=3.6 mm, F=2.8
Vedere unghi (diagonal): 70 grade
Mărime ecran: 3.5” Color TFT
Rezoluție ecran: 960 x 240 RGB
Necesită putere: Adaptor DC 5V, Baterie Li-polymer 3.7V

Acest sistem de monitorizare pentru bebeluși conține un monitor LCD color de 3.5 inch și vă poate ajuta să vă monitorizați bebelușul pe o distanță de până la 50 m în interior și 100 m în exterior. Dispune de senzor de temperatură care monitorizează temperatura din camera bebelușului, și de 8 cântece de leagăn presetate.

Detalii tehnice

Specificații:

Frecvență: 2.4 GHz FHSS
Tip Modulație: GFSK
Putere de transmisie: 18 dBm Max
Condiții de operare: Doar interior, temperatură 0-40 grade C, umiditate 5% – 90% RH
Distanța de operare: Pana la 30 metri (linie dreaptă, câmp deschis)
Intrare: 100 – 240 VAC, 50/60Hz, 300 mA Max
Ieșire: 5V DC, 700 mA
LCD: 3.5″ TFT LCD
Baterie reîncărcabilă pentru monitor: 3.7V, 950 mAh
Timp de operare (cu bateria plinî): Până la 12 ore (modul ECO)
Senzor de imagine: 1/6.5″ Color CMOS
Tip led IR: 940 nm

 

Sursa informatii: BabyList.com, Recenzii de top

 

Leave a Reply

Please rate

Your email address will not be published. Required fields are marked *